Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Stilhedsretreat – klassisk og kontemplativ fordybelse

Sommerpå Nordkysten & efterår på Mallorca i 2023

Mindfulness Stilheds Retreat er en invitation til et sjældent møde med dig selv og andre. Et møde i nærværets stilhed, hvor en særlig indre fred, rodfæstethed og dybere indsigt kan udfoldes.

Støttet af undervisningen og hele gruppens meditative væren, træder dybere kvaliteter tydeligere frem hos os selv. Og og giver os mulighed for at opdage en vej til den indre frihed og glæde, der ligger hinsides enhver anstrengelse.


August 2023 byder på 4 dage i stilhed på refugiet, oppe på Nordkysten – dette er blevet en klassiker hvor Eve trækker på rigtig mange strenge, og som folk vender tilbage til år efter år.

I oktober 2024 afholder vi igen 7 dages klassisk Stilhedsretræte, i det levende bjerg-klosters dybe ro, på Mallorca. Måske har du været med på toppen til The Power of Mindfulness, og ind imellem søgt tilflugt i den lille klosterkirke nede af bjerget. Inde bag ved murerne her er vi helt i fred og kan således give helt ind til fordybelsen.


“Det har været en sjælden gave at deltage og mærke den kærlighed, stilhed og tryghed som strømmer fra jer som undervisere og klosteret som helhed. For første gang har jeg sanset og set den værdighed og dybe, uudgrundelige rummelighed der bor i stilheden. En fornemmelse af tillid til min egen evne til at finde ro, at finde helbredelse. Tak!” (Jesper)

Læs mere og tilmeld dig her.