Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Stilheds Retreat

 

Mindfulness Retræte, stilhed og fordybelse. 

 

Et Mindfulness Stilheds Retreat er en invitation til et sjældent møde med sig selv. Et møde hvor en særlig indre fred og dybere indsigt kan udfoldes.

 

På dette klassiske Stilheds Retreat udvikles den individuelle mindfulness praksis, så kvaliteter af rent nærvær træder tydeligere frem og giver os mulighed for, for os selv, at opdage en vej til indre frihed og glæde.

 

Dette bliver muligt, da en særlig form for tryghed, fred og frihed kan opstå, når vi har mulighed for at give slip på hverdagen. Ikke bare på dens pligter og gøremål i almindelig forstand, men også på de underforståede forpligtelser og forventninger, der er forbundet med at samtale og interagere med andre.

 

Ikke desto mindre, kan der på et stilheds retreat opstå dybe følelser af fællesskab, selv med mennesker som vi ikke kender og som vi ikke lærer at kende i gennem de sædvanlige interaktioner og historier som vi bevidst eller ubevidst fortæller om os selv og vort liv.

 

Et fællesskab som paradoksalt nok opstår, når vi kommer helt til stedet i mødet med os selv og mere klart erfarer hvad det vil sige, at være i live, øjeblik for øjeblik. En klar erfaring, båret af mindfulness, der spontant giver anledning til dyb fred, forståelse og medfølelse med sig selv og andre.

 

Retreatet foregår overvejende i stilhed, men med guidning i formel mindfulness praksis. Foruden siddende mindfulness meditation, også yoga, walking meditation, loving-kindness praksis mv. I løbet af dagene vil der være tid på egen hånd samt mulighed for personlig meditations-vejledning.

 

 

 


 

Nytår 2020 – Marienlyst Strand- og Badehotel

 

Dato: 3. til 5. januar :

3 dages stilheds retreat med guided mindfulness meditation, adgang til Nordeuropas bedste Spafaciliteter og dybgående introduktion til Mindful Compassion / Mindfulnessbaseret Selvomsorg.

 

Læs mere om nytårs-retræten her.

 

Undervisere:
Eve Bengta Lorenzen

 


 

Forår 2020 – Tisvilde / Smidstrup

 

Til maj 2020 afholder vi en forlænget weekend retræte i stilhed. Læs mere her.

 

Undervisere:
Eve Bengta Lorenzen  og Susanne Gerlufsen

 


 

Sommer 2020 – Maribo

 

07. til 12. august : 6 dages klassisk stilheds retreat med guided mindfulness meditation og mindful yoga.

 

8.650,- kr (plus moms for virksomheder) som dækker undervisning, fuld forplejning, samt overnatning i værelse med eget bad og toilet.

 

Forplejningen består af veltilberedte, overvejende vegetariske måltider samt frugt/kage og te/kaffe.

 

Stedet og omgivelserne
Rammerne om sommerens stilhedsretreat bliver igen meget nær det optimale for mindfulness meditation, rehabilitering og fordybelse. Vort velkendte og levende kloster med en dyb ro, inde i de smukke bygninger,  såvel som i klostergården og i de naturskønne omgivelser kun halvanden times kørsel fra København.

 

Undervisere:
Eve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen

 


 

Efterår 2020 – Mallorca

 

26. okt. – 01. nov.. : 6 dages stilheds retreat i et lille levende bjergkloster – med guided mindfulness meditation og mindful yoga.

 

Pris som dækker undervisning, fuld forplejning, samt overnatning i eget værelse er på vej.

 

Stedet og omgivelserne
Rammerne dette stilhedsretreat er også optimale for mindfulness meditation, rehabilitering og fordybelse. Et levende kloster med en dyb ro, inde i de smukke bygninger,  såvel som i klostergården og afsides liggende på en bjergside med udsigt over havet på Mallorca.

 

Undervisere:
Eve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen

 


 

Deltagelse:
Disse Stilheds Retreat har et begrænset antal pladser, men er åbne for alle, med forudgå-ende meditationserfaring og et ønske om at fordybe sig i mindfulness meditation og stilhed.

 

Tilmeld dig her, eller via mail til kontakt@mindfullife.dk og skriv et par ord om din motivation, din erfaring med meditation, mindfulness og stilheds retreat; hvorefter du vil modtage yderligere oplysninger.

 

For yderligere betingelser læs her.