Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Power of Mindfulness Retreat Mallorca

September 2022

Vi har holdt mere end 25 The Power of Mindfulness retreat på Mallorca. Og med god grund. I klosteret på toppen af bjerget omgivet af smuk natur er der rum til både omsorg og fordybelse. Omgivelserne, den særlige stilhed om morgenen og aftenen, den erfarne vejledning, og det, at der bliver sørget for én, på alle måder, gør, at vor organisme kan tage mindfulness ind på et meget dybt plan. Og så er september en ualmindelig skøn tid på Mallorca.

Deltagere vender år efter år tilbage efter dette retreat og fortæller, at opholdet har ændret deres liv markant. Flere oplever, at angst, stress og depression, pludselig forløser sig. At livet tager en ny og frisk retning, ofte baseret på klare indsigter om hvad der nu er brug for i deres liv.

Retreatet er med andre ord en sjælden mulighed for at vække slumrende ressourcer og kreativitet – og for at genetablere kontakten til livsglæden.

Tilmeld dig, eller læs mere om det næste Power of Mindfulness på Mallorca  her

I 2022 har du den sjældne mulighed at forlænge din rejse på the Power of Mindfulness med vores klassiske stilhedsretræte på det lille kloster lidt længere nede af bjerget.


“Tak for et fantastisk retreat på Mallorca. Jeg fik virkelig meget ud af det, både personligt og i forhold til eget klientarbejde.” (Maria, psykolog)

Læs mere eller forhåndsreservér en plads på det vort næste Mallorca retreat Power of Mindfulness 1 – Entering Presence her