Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Mindful Self-Compassion & Kurophold | Budapest

november 2022

Retreat og Kurophold i Spa-behandlingernes hovedstad. Nyd det lune ungarnske efterår, og fordyb dig i innovativ mindfulness-undervisning, individuelle kur-behandlinger, samt fri SPA & Yoga.

Ønsker du at opdage, eller få styrket din evne til mindfulness baseret selvomsorg (Mindful Self-Compassion) og lade det finde støtte i solide professionelle behandlinger, så er dette trænings- og behandlingsretreat et godt valg.

Du kan læse mere og tilmelde dig retreatet her.


Her er et par ord fra deltager på Mindfulness, Kur og Selvomsorg:

Jeg var især glad for den gode balance mellem undervisning, refleksion og masser af relevant praksis. Du er god til at inddrage vores erfaringer og perspektiver og gøre undervisningen og de guidede meditationer relevante og vedkommende. Selv om kroniske smerter er en alvorlig sag, var der plads til humor og latter undervejs, og det var både befriende og dejligt. Jeg har fået masser af både indsigter og værktøjer til at acceptere og håndtere mine smerter i dagligdagen.

 Siden vi kom hjem, har jeg holdt fast i en daglig morgenmeditation på 20 minutter, der hjælper mig til at få en god start på dagen, og en guidet kropsscanning i slutningen af dagen. Begge dele hjælper mig til at komme ned i kroppen og mærke, hvordan jeg egentlig har det, og dermed også mulighed for at lytte til mig selv og være tro mod mine behov.

 Kombinationen af meditation, afspænding af kroppen, daglige behandlinger af de dygtige mennesker i spaen samt termiske bade reducerede mine smerter betragteligt. Tænk, hvis alle dage kunne se sådan ud! Nu bliver opgaven at holde fast i så mange af de gode vaner som muligt.

Tusind tak for denne gang. Det bliver ikke mit sidste retreat!
– Trine


“Tusind tak for dig, du er bare noget ganske særligt!

Jeg glæder mig allerede til næste gang!”

– Helle


“Det har været et fantastisk ophold. Vidunderlige rammer, hotellet ligger på en ø i Donau, i en kæmpe park med de smukkeste gamle, kæmpe træer. Værelserne er rummelige. Der er fred og ro  – ingen biler. Der er et stort udbud af dejlige behandlinger og terminalbadet giver nærmest en meditativ ro. De daglige meditationer med Eve, har været en ubeskrivelig rejse, der lag på lag, dag efter dag, har bygget mig op fra mit indre.

Jeg er dybt taknemmelig og giver Eve og kuropholdet mine allervarmeste anbefalinger.

Da jeg første gang skulle praktisere Mindfulness blev jeg overvældet af dens gavnlige virkning på mine smerter. Virkningen er som følge af en fast rutine blevet mere og mere intens og selvom jeg blev diagnosticeret med uhelbredelige kroniske smerter i 2007, er jeg nu stort set smertefri, og istand til at håndtere angst.”

– Charlotte S.


Du kan læse flere udtalelser, mere om retreatet og også tilmelde dig her.