Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Mindful Camino / Nytårsretræte 2022 Madeira

UDSOLGT | Skriv dig op til næste års nytårsretræte

Mindfulness, yoga og vandring i Madeiras frodige natur og bjerge. Siden vi afholdt  Camino turene på Mallorca, har mange efterspurgt noget tilsvarende.

Vi er derfor glade for igen at kunne tilbyde en retræte hvor mindfulness bliver integreret gennem vandringen. Og netop Madeira er et godt valg i disse tider, da øen i kraft af dens størrelse og isolerede placering rent geografisk, har været i stand til at etablere og fastholde en høj grad af sikkerhed.

Denne retræte er samtidigt en nytårsretræte, hvor vi åbner til en dybere form for viden og herfra til et nyt afsæt.

I en usikker tid hvor det kan synes umuligt at basere sin retning for et nyt år, på ydre omstændigheder – er det mere nødvendigt end nogensinde, at åbne til en kurs baseret på vores egne dybtfølte værdier.

Vores nytårsretræte faciliterer således et skift. Du vil erfare hvordan selvomsorg baner vejen for at træde ind i den autencitet, der er forbundet med at bevæge sig fra essensen.

Vi kommer til at bo på en lille skøn øko lodge med havudsigt. Her serveres hjemmedyrket frugt og grønt og morgenægget leveres af stedets høns. Stedets kok  er suveræn  og maden frisk og lækker. Vores turguide Christa, bor på stedet, og vil tage os på vandring til nogle af de hemmelige steder på øen.

Under vandfald, gennem  små landsbyer, blomsterorgier og med bjergtagende udsigt. Der er yoga øvelser både om morgenen og på vandrerturene hvor vi oplever naturens stilhed og storslåethed. Vandringerne slutter med middag i én af de små landsbyer, hvorefter vi bliver kørt tilbage i resortets bil.

Der er kun plads til 10 deltagere på denne retræte, hvilket kommer til at give en særlig ro – ikke mindst på vandringerne.

Dato:  15. – 22. januar 2022


Praktisk

Ugen vil bestå af mindfulness meditation, yoga og vandrerture.

Temperaturen er omkring 20 grader og vejret solrigt.

Hver dag starter med yoga. Nogle dage vil der være vandring lige efter morgenmaden og mindfulness undervisning om aftenen. Andre dage vil der være mindfulness undervisning om formiddagen og vandring om eftermiddagen. Desuden vil vandringerne være informeret af yoga og mindfulness.

Der vil være tid på egen hånd, og mulighed  for både en tur i havet og for at tage en  tur til den historiske by Funchal, hvor atmosfæren minder om Havanna.

Der vil være mulighed for tur til den historiske by Funchal og der vil være tid på egen hånd.

Det bliver en uge med masser af bevægelse, men samtidigt en fordybelse ind i kroppen og en opdagelse af hvordan vi gennem mindful walking får adgang til glæde og energi.

Vi vil erfare hvad det vil sige at være i overensstemmelse med både kroppens natur og den omgivende natur: Hvad det vil sige at være i balance og at bevæge sig i verden med et indre fodfæste.

Retræten kræver ingen forudsætninger, men vi anbefaler at du varmer op hjemmefra gennem gåture og gennem at lytte til de downloads du modtager ved tilmelding.

Du sørger selv for flybillet. Direkte returbillet fra København koster ca 2.000 kr.

Vi hjælper gerne med at koordinere så man kan rejse sammen.

Du bliver hentet i lufthavnen på Madeira.

På ankomstdagen vil der først være undervisning om aftenen.


Det får du

  • Mindfulness undervisning
  • Yoga undervisning
  • Mulighed for individuel vejledning
  • Guidede vandrerture
  • Fuld forplejning (frokostpakke laves om morgenen)
  • Overnatning
  • Transfer

Undervisere Eve Bengta Lorenzen og Christa Dornfeld-Bretterbauer

Pris: 

Early Bird: 10.800 kr pr person i delt dobbeltværelse (plus moms for virksomheder)

Gælder indtil  1. aug.’21, herefter 11.300 kr*

Enkeltværelsestillæg: 1.400 kr

*  Skulle du ønske at forlænge dit ophold er prisen 400 kr for overnatning i dobbeltværelse og 600 kr for overnatning i enkeltværelse.


Tilmelding

Brug vores tilmeldingsblanket, eller skriv til kontakt@mindfullife.dk og tilkendegiv din interesse for Mindful Camino, hvorefter vi kontakter dig.

Læs mere om tilmelding og muligheder for rejse- og afbestillingsforsikring, her.


At tage med Mindfullife, er noget af det bedste jeg har givet mig selv. Jeg havde aldrig mødt Eve, men hendes nyhedsbrev og website tiltalte mig meget og jeg blevet taget imod med et kram, smil og nærvær.

Jeg har mødt mange professionele mennesker og jeg må bare sige at Eve er i særklasse.

Magen til skarphed, omsorg, kærlighed og viden i den fineste kombination, skal man lede længe efter. Jeg følte mig meget mødt og min tur var en stor rejse hjem til mig selv, og i ugerne efter jeg er kommet hjem kan jeg tydeligt mærke at alt hvad der blev sat i gang arbejdere videre i mig.

5 stjerner herfra.

Marie-Louise 46 år, Hornbæk senfølger af hjernerystelse og stress


(Alle fotos er udlånt af Quinta Dos Artistas)