Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Information ifbm COVID-19

opdateret 10. maj

 

Vi holder fortsat øje med situationen, og arbejder fortsat sammen med vores kur- og retræteværter om kun at gennemføre på en måde som vurderes sikker og i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger.

 

Hvad retræter og kurser i udlandet angår, følger vi udenrigsministeriets rejseanbefalinger.

 

På den side, kan du vælge hvert enkelt land, og se den aktuelle anbefaling.
Anbefalingerne er opdelt som vist på oversigten nedenfor.

 

Screenshot 2020-03-14 at 08.34.48

 

Hvis Udenrigsministeriet fraråder alle, eller ‘alle ikke-nødvendige ‘rejser til et givet land, på afrejsetidspunktet, så aflyser eller flytter vi retræten.

 

Vi har i hele perioden aflyst, flyttet eller gennemført med meget  få  deltagere. Nu  ser  det   heldigvis ud til at det er trygt at være flere sammen på  kursus og retræte. Men vi kontakter fortsat hver enkelt deltager direkte hvis det skulle begynde at se problematisk ud for et planlagt kursus eller retræte, og vi refunderer alle indbetalte beløb, hvis vi bliver nød til at aflyse.

 

Husk også, at hvis du tegner den rette rejseforsikring og/eller afbestillingsforsikring. – f.eks. hos Europæiskes eller  Gauda, så kan du blive sikret på alle måder.

 


 

Deepening  Consciousness er flyttet  til  sensommeren, Mindful Self-Compassion & Kurophold og the Power of Mindfulness på Mallorca er begge flyttet til efteråret, men vi holder fast i det klassiske Stilheds-retræte i juni.

 

Hvis vi må aflyse kan du vælge at flytte til et af de senere retræter, eller at få din indbetaling retur.

 


 

Hvad kurser og retræter herhjemme angår, så følger vi de anbefalinger som myndighederne kommer med i forhold til forsamlingers størrelser, indretning af forhold med videre.

 

Læs alle rejsebestemmelser her.