Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


fra_krise_til_kaerlighed

 

Bog-udgivelse: “Fra Krise til Kærlighed”

 

Eves 2. bog (ud af 5), “FRA KRISE TIL KÆRLIGHED – Mindfulness når livet er svært”  udkom den 4. April 2013 på Borgens Forlag.

 

Der blev fredag den 5. april afholdt reception for patienter, personale, kursister og andre venner af Mindfullife, og Eve blev samme dag interviewet i TV2 i anledning af udgivelsen.

 

Bogen er resultatet af Eve’s mangeårige arbejde med folk i krise. Men det er ikke desto mindre blevet en bog, der taler til alle, der ønsker at leve livet ”som om, det faktisk betyder noget”, som Jon Kabat-Zinn holder af at sige.

 

Igennem bogen inviterer Eve os, nænsomt men vedholdende, til at lade mindfulness spille en radikal rolle i livet. Så radikal, at livet kan leves fra og med en dybde, som vi ellers alt for sjældent har adgang til. Og igennem eksempler fra sit eget og sine kursisters liv gør hun mindfulness levende for os og viser os frem for alt, hvordan vi kan møde vore kvaler på en helbredende måde, og hvorledes vi kan tage os af os selv, med lethed og med glæde!

 

“Fra Krise til Kærlighed” var tidligere også titlen på et af vore mest søgte retræter i Budapest. Et retræte som vi nu kalder Mindful Self-Compassion & Kurophold, og som vi stadig afholder regelmæssigt. Læs mere her.

 

Du kan bestille “Fra Krise til Kærlighed”  her.

 

Se også interviewet med Eve i TV2 Lorry her.

 

For andre af Eve’s bøger og CD-udgivelser om minfulness,se her.