Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


 

STRESS STOP Instruktør

Uddannelse til Practitioner, Mentor og Instruktør

 

STRESS STOP uddannelsen, er til dig der gerne vil kunne formidle nogle effektive mindfulness værktøjer på en kvalificeret måde, men endnu ikke er klar til at tage en længerevarende mindfulness uddannelse.

 

Uddannelsen sigter således på formidling, men kan også tages for at styrke din egen stress kompetence og robusthed. Når STRESS STOP mestres, vil der dog ofte, helt af sig selv, opstå en lyst til at lære det videre til andre.

 

Level 1 – STRESS STOP Practitioner

Første trin i STRESS STOP uddannelsen, er at deltage på enten et MBSR kursus eller et Power of Mindfulness 1 retreat.

 

Kompetence på dette niveau kalder vi for STRESS STOP Practitioner, dvs at du har fået STRESS STOP-værktøjet introduceret, og lært at bruge det i din egen praksis. Det er et helt nødvendigt grundlag for at kunne begynde at formidle det til andre.

 

Lær mere om hvad du får ud af Level 1, ved at læse om Power of Mindfulness 1 eller om Mindfulness Baseret Stress Reduktion, MBSR

 

Level 2 – STRESS STOP Mentor

På næste trin styrker du din egen praksis, lærer grundlæggende om stress, og at formidle STRESS STOP værktøjet på én-til-én basis. Du lærer at introducere og tilpasse din praksis efter din mentee’s aktuelle stress-tilstand. Du vil også lære at formidle et par værktøjer fra ‘Nødhjælpskassen’.

 

Stress STOP level 2 foregår parallelt med Power of Mindfulness 5 – Awakening in Silence & Dialogue. Ud over at følge undervisningen på Power of Mindfulness 5, vil der være daglige samlinger og undervisning for deltagerne på Stress Stop Uddannelsen.
Lær mere om hvad du får ud af Level 2, ved at læse om Power of Mindfulness 5.

 

Level 3 – STRESS STOP Instruktør

Her fuldender du uddannelsen ved at lære at undervise en introducerende STRESS STOP Workshop. Din egen praksis forfines, din viden om stress fordybes og der kommer flere værktøjer i ‘Nødhjælpskassen.

 

Optagelseskrav for uddannelsen:

Der er ingen formelle optagelseskrav, men en interesse for og et kendskab til såvel stress som mindfulness forudsættes. Hvis du allerede har gennemført et 8 ugers MBSR  kursus (fx ’Ind i Mindfulness’) alternativt ’Power of  Mindfulness 1 – Entering Presence’; vil du kunne starte direkte på Level 2 eller få rabat på Level 1.

 

Tilmeld dig STRESS STOP Uddannelsen:
Send os en mail med en kort  kontakt@mindfullife.dk; mærket ”STRESS STOP Instruktør” i emnefeltet.

 

Primære undervisere

Eve Bengta Lorenzen, forfatter, terapeut, lærer og mindfulnessinstruktør mv; Certificeret og uddannet ved Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School; dansk pionér, og landets mest erfarne underviser indenfor MBSR, Mindfulness Baseret Stress Reduktion; udover at tilbyde åbne kurser, retreats og seminarer, er Eve engageret i undervisning og metodeudvikling på forskningprojekter ved bl.a Rigshospitalets Smertecenter og Center for forskning i Eksistens og Samfund, Sociologisk Institut, KU;

 

Robert J. Jørgensen, Cand Psych Aut, HD & Mindfulnessinstruktør mv; uddannet ved Universiteter i København, Massachusetts og Geneve; Robert har lang erfaring fra arbejde med folk i krise og under stress som følge af belastende livsomstændigheder, herunder undervisning i mindfulness og meditation ved en række større institutioner og i forskningsmæssig sammenhæng.

 

eve_robert1-300x200

 

Begge undervisere, har mere end 30 års meditationspraksis bag sig, deltager løbende i længerevarende retreats og træning ved anerkendte lærere med såvel Buddhistisk som sekulær baggrund og lever i høj grad op til de krav som Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, ved University of Massachusetts Medical School, med Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli i spidsen, lister i deres Principles and Standards for Training Teachers to Deliver Mindfulness-Based Stress Reduction

 

Praktiske informationer

 

Kommende datoer :

Level 1 – STRESS STOP Practitioner: se hhv MBSR eller Power of Mindfulness 1

Level 2 – STRESS STOP Mentor: September 2018

Level 3 – STRESS STOP Instruktør: Ultimo 2018

 

Uddannelsesafgift :

Level 1 – STRESS STOP Practitioner : se hhv MBSR eller Power of Mindfulness 1

Level 2 – STRESS STOP Mentor: fra kr 15.600

Level 3 – STRESS STOP Instruktør: kr 6.300

 

Ved samlet tilmelding og betaling af hele uddannelsen: opnås kr 1.000 i rabat.

Afgiften er excl moms.

 

Udgifter til ophold og forplejning :

Level 1 – alle omkostninger på Level 1 er inkluderet i hhv MBSR og Power of Mindfulness 1

Level 2 – omkostninger til fly ophold og forplejning er inkluderet;

Level 3 – her påregnes udgifter til ophold på Comwell Spa Hotel.

 

Tilmeld dig STRESS STOP Uddannelsen:
Send os en mail med en kort  kontakt@mindfullife.dk; mærket ”STRESS STOP Instruktør” i emnefeltet.

 

For yderligere betingelser læs her.