Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/7/5/mindfullife.dk/httpd.www/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 836 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/7/5/mindfullife.dk/httpd.www/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 839 Stilhedsretreat | Mindfullife.dk

Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Stilhedsretreat – klassisk og kontemplativ fordybelse

nytår, sommer & efterår 2022

 

 

Mindfulness Stilheds Retreat er en invitation til et sjældent møde med dig selv og andre. Et møde i  nærværet stilhed, hvor en særlig indre fred, rodfæstethed og dybere indsigt kan udfoldes.

 

Støttet af undervisningen og hele gruppens meditative væren, træder dybere  kvaliteter tydeligere frem hos os selv. Og og giver os mulighed for at opdage en vej til indre frihed og glæde, der ligger hinsides enhver anstrengelse.

 


 

August byder på 4 dage i stilhed på refugiet.

 

Til januar 2022 kan du komme på Nytårsretræte på Madeira, hvor perioder med stilhed indgår (fx på vandringerne).

 

September 2022 byder på 7 dages klassisk Stilhedsretræte i et levende bjerg-klosters dybe ro.

 


 

“Det har været en sjælden gave at deltage og mærke den kærlighed, stilhed og tryghed som strømmer fra jer som undervisere og klosteret som helhed. For første gang har jeg sanset og set den værdighed og dybe, uudgrundelige rummelighed der bor i stilheden. En fornemmelse af tillid til min egen evne til at finde ro, at finde helbredelse. Tak!” (Jesper)

 

Læs mere og tilmeld dig her.