Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Nytårsretreat med Stilhed, Spa & Mindful Compassion

januar 2020

 

kvinde-udenfor-650x350

 

Når vi kan starte et nyt år med et åbent hjerte, åbner vi samtidigt til en retning i livet, som er i overensstemmelse med vores sande væsen og væren.

 

Det er ikke nytårsforsætter og planer, der støtter denne kurs. Derimod at lade kroppen mærke, at vi er her. At vi ønsker at være der for os selv og dermed møde op til den retning, der bevæger sig helt af sig selv, når vi virkelig lytter.

 

Nytårs-retræte i Stilhed med Luksuriøs Spa og grundig introduktion til Mindfulness-baseret Selvomsorg (Mindful Self-Compassion).

 

Denne Helligtrekonger weekend er muligheden for at give dig selv den ultimative omsorg. Omsorg på det ydre plan vil forbinde sig med omsorg på det indre plan.

 

Stilheden og de meditative øvelser vil åbne til din dybeste viden og give den stemme.

 

Spaen og de smukke og komfortable omgivelser vil nære kroppen og nervesystemet. 

 

Stilheden vil have en afslappet karakter, som betyder at tale ikke udelukkes, men at tale støttes til at bevæge sig fra overensstemmelse. Derved kan stilheden åbne til en dybere form for lytning – indadtil og udadtil.

 

Dato:  3. – 5. januar 2020

 

Praktisk

Vi starter fredag eftermiddag den 3.01 og slutter søndag den 5.01 ved frokosttid. Det er muligt at ankomme tidligere og blive længere. Ekstra overnatning og behandlinger kan bestilles hos Marielyst Strandbad. https://www.marienlyst.dk 

 

Indhold

Daglig undervisning

Overnatning i enkeltværelse

Fuld forplejning inkl fri adgang til kaffe, te, frugt, snack

Fri adgang til Spaen inkl badekåbe, slippers mm. Behandlinger kan tilkøbes.

 

Underviser Eve Bengta Lorenzen

 

Pris 

6.500 kr (ex moms for virksomheder)

 

 

Tilmelding her eller via mail til: kontakt@mindfullife.dk

Du kan også ringe til os på telefon 2868 5484

 


 

Hvis du synes at 2-3 dage ikke er helt nok, så tag med på vores  8 dages Mindful Self-Compassion & Kurophold i Budapest eller 14 dages Mindful Self-Compassion & Ayurveda i Sydindien.