Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Mindfulness Weekend – retreat, nærvær og fordybelse 2018

 

Et weekend-retreat ved havet med en både blid og solid træning i mindfulness. En weekend hvor du træner din evne til nærvær sammen med andre, men hvor der også er tid til at være i sit eget gode selskab. En weekend med guided mindfulness meditation, mindful yoga og mindfulness baseret dialog.

 

Denne mindfulness weekend er en meget fin mulighed for fordybelse, hvad end du allerede har retreat-erfaring eller ønsker at starte med et lidt kortere retreat, måske sammen med din partner.

 

Mindfulness weekend foregår midt i naturen. Der bliver god mulighed for at nyde den i fulde drag, da retreatet foregår med direkte adgang til havet nær dejlig strand,  eng og plantage, men i gå-afstand til Gilleleje by ad natursti med udsigt til Kullen.

 

Endvidere adgang til både indendørs og udendørs pool samt sauna og fitnessrum, når du skal slappe af ind imellem de forskellige former for mindfulness undervisning.

 

Du kan læse meget mere om vor mindfulness weekend her.

 

Dato: 02/11 til 04/11 – 2018

 

Pris:  4.750 kr. inkl. moms pr. person.
Prisen inkluderer kursusafgift, enkeltværelse med fuld forplejning efter grønne principper, samt hjemmebag, kaffe/ te/ frugt  i pauserne.

 

Tilmelding: kontakt@mindfullife.dk

 

Undervisere: Eve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen