Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Mindfulness i Relationen

– bevidst nærvær i dialog og nære relationer 

 

Mindfulness weekend med en unik dialog og relationsorienteret træning i mindfulness, som lærer os at dvæle i dyb afslapning og opmærksomhed, og at bringe disse kvaliteter ind i alle aspekter af vores personlige og professionelle liv.

 

Retreatet, er en god mulighed for at stifte bekendskab med den træning, du ellers kun kan få på vort lidt længere kurser som fx Power of Mindfulness 4 – Relations & Dialogue.

 

Weekenden starter med træning og fordybning af vores mindfulness praksis. Herefter bevæger vi os længere og dybere ind i mindfulness, mindful kommunikation og bevidst nærvær.

 

Mindfulness i Relationen udforsker og træner muligheden for at bringe mindfulness ind i det relationelle felt igennem mindfulness-baseret dialog (MBD) et unikt sæt af meditations-instruktioner, der støtter såvel det nærværende som det kontemplative sind og opøver evnen til at relatere og kommunikere i og fra kontakten med eget nærvær og balance.

 

Denne dialogbaserede mindfulness træning fordyber den indre stilhed og ændrer hele vor måde at være med andre mennesker på. Der kræves intet forhåndskendskab til Mindfulness-Baseret Dialog, da der på kurset vil blive givet den nødvendige indføring og vejledning.

 

Du kan deltage alene eller komme sammen med en ven eller partner. Retreatet udgør en helt unik mulighed for at dvæle ind i et fordybet og ubetinget nærvær, der ellers kun meget vanskeligt kan etableres i længere tid af gangen.

 

Igennem kursets systematiske og omsorgsfulde opmærksomhed, styrkes såvel indsigt og klarhed, som glæde og balance – både i dialogen og i vort eget gode selskab, da der vil være plads til både at være sig selv og sammen, og tid til både undervisning og afslapning.

 

Dato: 2/11 til 4/11 – 2018

  

Stedet og omgivelserne

Mindfulness weekend foregår midt i naturen. Der bliver god mulighed for at nyde den i fulde drag, da retreatet foregår med direkte adgang til havet nær dejlig strand, eng og plantage, alt i gå-afstand til Gilleleje by ad natursti med udsigt til Kullen.

 

Endvidere adgang til både indendørs og udendørs pool samt sauna og fitnessrum, når du skal slappe af ind imellem de forskellige former for mindfulness undervisning.

 

Omgivelserne er skønne og stedet ligger i kort afstand fra København så du ikke behøver at rive flere dage ud af kalenderen for at deltage.

 

Målgruppe:
Alle med et ønske om, dels at fordybe sig i meditativ stilhed, dels at bringe kvaliteter af bevidst nærvær med ind i det relationelle felt.

 

 

Pris:  4.750 kr. inkl. moms pr. person.
Prisen inkluderer kursusafgift, enkeltværelse med fuld forplejning efter grønne principper, samt hjemmebag, kaffe/ te/ frugt  i pauserne.

 

Tilmelding: kontakt@mindfullife.dk

 

UndervisereEve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen

 

eve_robert1-300x200