Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Deepening Consciousness, Compassion & Celebration

  

forårs retræte ved havet med mindfulness baseret

fordybelse og udvikling

 

 

Dette weekend retræte er for dig der allerede har god erfaring med mindfulness, og nu ønsker at åbne endnu mere for en dybere styrke og åndelighed.

 

Det er en retræte hvor vi vil  træne at lytte til nogle af de store spørgsmål og muligheder. Fx, hvad vil det sige, at give slip 0g lade Gud (Let go and let God)? Hvad er det vi slipper? Hvad er det vi overgiver til? Hvordan kan vi vide om en sådan bevægelse er sand for os? Er det overhovedet noget som kan gøres? Og hvis ja, hvordan?

 

Med inspiration fra den kristne kontemplative tradition og gennem mindfulness baserede øvelser vil vi fordybe os og åbne til at undersøge vores inderste ressourcer. Ressourcer som er større end os selv, udvidende og intelligente.

 

 

 

 

 

I mindfulness træning lærer vi ofte at møde tab, smerter, længsler og kulturelle projektioner for at kunne blive fri til at bevæge sig med kroppens intelligens og skønheden. På denne retræte søger vi at gå direkte til vor sande natur og hvad der måtte være større.

 

Udover mindfulness meditation og kontemplationer, vil vi også benytte os af meditativ skrivning, så medbring notesbog, pen og gerne farver.

 

REFUGIET

Refugium Smidstrup Strand ligger på en stor strandeng ud til havet nær Gilleleje. Værelserne er lyse og rummelige med egen indgang og terrasse. De storslåede omgivelser og det fine refugie støtter den indre stilhed. Maden er veltillavet og der er sørget for alt.

 

I refugiets lille kirke, Strandkirken er kirkerummet åbent for stilhed og eftertanke. Der er mulighed for at deltage i morgenandagten eller de stemningsfulde aftengudstjenester.

 

BAGGRUND

Mange bærer på dybe erfaringer og på en implicit og ofte uudtalt viden eller visdom.

Uddannelse, karrierevalg, familieliv, parforhold, sygdom/sundhed, længsler og livet som sådan har æltet os, slebet de skarpe kanter og åbnet til dybde og mildhed.

 

Der har været svære tider og ørkenvandringer undervejs i livet. Og samtidigt har mange af os oplevet hvordan kontakten med jorden og forbundetheden har udviklet en naturlig empati.

 

Alligevel kan vi komme til at undsige vor viden, forlade vor ressource og føle at vi tørrer ind. Vi oplever paradokset i at have mere og mere at byde på, og samtidigt føle tab og mangel i forbindelse med at vi bliver ældre. Kloden kalder på et radikalt bevidsthedsskift, som må komme fra den dybere natur og visdom.

 


 

Dato:  10. – 13. Maj 2018

Vi starter torsdag kl 15 og slutter søndag kl 14

 

Pris: 5.900 kr for private. Dækker ophold, fuld forplejning og undervisning

Plus moms for virksomheder / fradragsberettigede.

 

Tilmelding her eller via mail til: kontakt@mindfullife.dk

Du kan også ringe til os på telefon 2868 5484

 

Undervisere Eve Bengta Lorenzen og Robert Jørgensen

 


 

Deltager-udtalelser fra forårs-retræten sidste år:

 

“Det mest relevante og udbytterige retreat jeg har været på!”

  

“Alt har været en gave. Helhedsoplevelsen af naturen, stedet, maden, kirken, gruppen og meditationerne. Er taknemmelig for dette unikke forløb.”

 

“Jeg har oplevet styrken fra den ressource hvor der er stabilitet. Det har gjort at jeg kunne slippe svære følelser og komme tilbage til mig selv.”

 

“Jeg glæder mig til at komme igen næste år.”