Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Power of Mindfulness Retreat Mallorca

November 2021

 

Vi har holdt mere end 25 The Power of Mindfulness retreat på Mallorca. Og med god grund: I klosteret på toppen af bjerget omgivet af smuk natur er der rum til både omsorg og fordybelse. Omgivelserne, roen, den erfarne vejledning, og det, at der bliver sørget for én, på alle måder, gør, at vor organisme kan tage mindfulness ind på et meget dybt plan. Og november er en meget skøn tid på Mallorca med masser af lune i luften.

 

 

Deltagere vender år efter år tilbage efter dette retreat og fortæller, at opholdet har ændret deres liv markant. Flere oplever, at angst, stress og depression, pludselig forløser sig. At livet tager en ny og frisk retning, ofte baseret på klare indsigter om hvad der nu er brug for i deres liv.

 

Retreatet er med andre ord en sjælden mulighed for at vække slumrende ressourcer og kreativitet – og for at genetablere kontakten til livsglæden.

 

Tilmeld dig, eller læs mere om det næste Power of Mindfulness på Mallorca  her

 


 

“Tak for et fantastisk retreat på Mallorca. Jeg fik virkelig meget ud af det, både personligt og i forhold til eget klientarbejde.” (Maria, psykolog)

 

Læs mere eller forhåndsreservér en plads på det vort næste Mallorca retreat Power of Mindfulness 1 – Entering Presence her