Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Mindful Compassion & Kurophold – november 2019

Retreat og Kurophold i Budapest, med innovativ mindfulness-undervisning, individuelle kur-behandlinger, samt fri SPA og Yoga mv.

 

Early Bird Pris: fra kr 14.400,-


Ønsker du at opdage, eller få styrket din evne til mindfulness baseret selvomsorg og lade det finde støtte i solide professionelle behandlinger, så er dette trænings- og behandlingsretreat i ‘kurbadet hovedstad’ et godt valg. Otte dage med mulighed for forlængelse.

Du kan læse mere og tilmelde dig retreatet her.

 ‘

Her er et par ord fra deltager på Mindfulness, Kur og Selvomsorg:

 

“Det har været et fantastisk ophold. Vidunderlige rammer, hotellet ligger på en ø i Donau, i en kæmpe park med de smukkeste gamle, kæmpe træer. Værelserne er rummelige. Der er fred og ro  – ingen biler. Der er et stort udbud af dejlige behandlinger og terminalbadet giver nærmest en meditativ ro. De daglige meditationer med Eve, har været en ubeskrivelig rejse, der lag på lag, dag efter dag, har bygget mig op fra mit indre. Jeg er dybt taknemmelig og giver Eve og kuropholdet mine allervarmeste anbefalinger.

 

Da jeg første gang skulle praktisere Mindfulness blev jeg overvældet af dens gavnlige virkning på mine smerter. Virkningen er som følge af en fast rutine blevet mere og mere intens og selvom jeg blev diagnosticeret med uhelbredelige kroniske smerter i 2007, er jeg nu stort set smertefri, og istand til at håndtere angst.”

Charlotte Sofia Skjelmose