Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Mindful Self-Compassion & Kurophold | Budapest

NY DATO: November 2021

Retreat og Kurophold i Spa-behandlingernes hovedstad. Nyd det lune ungarnske efterår, og fordyb dig i innovativ mindfulness-undervisning, individuelle kur-behandlinger, samt fri SPA & Yoga.


Ønsker du at opdage, eller få styrket din evne til mindfulness baseret selvomsorg (Mindful Self-Compassion) og lade det finde støtte i solide professionelle behandlinger, så er dette trænings- og behandlingsretreat et godt valg. Hvad end du vælger at tage det i ‘kurbadets hovedstad’ Budapest, eller i det Bøhmiske højland i Tjekkiet.

 

Du kan læse mere og tilmelde dig retreatet her.

 ‘

Her er et par ord fra deltager på Mindfulness, Kur og Selvomsorg:

 

“Det har været et fantastisk ophold. Vidunderlige rammer, hotellet ligger på en ø i Donau, i en kæmpe park med de smukkeste gamle, kæmpe træer. Værelserne er rummelige. Der er fred og ro  – ingen biler. Der er et stort udbud af dejlige behandlinger og terminalbadet giver nærmest en meditativ ro. De daglige meditationer med Eve, har været en ubeskrivelig rejse, der lag på lag, dag efter dag, har bygget mig op fra mit indre. Jeg er dybt taknemmelig og giver Eve og kuropholdet mine allervarmeste anbefalinger.

 

Da jeg første gang skulle praktisere Mindfulness blev jeg overvældet af dens gavnlige virkning på mine smerter. Virkningen er som følge af en fast rutine blevet mere og mere intens og selvom jeg blev diagnosticeret med uhelbredelige kroniske smerter i 2007, er jeg nu stort set smertefri, og istand til at håndtere angst.”

Charlotte S.