Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Foredrag om mindfulness

 

Foredrag er for virksomheder der ønsker en introduktion til mindfulness før et længere mindfulness-forløb eller blot et par timers koncentreret oplæg omkring mindfulness og hvordan medarbejdere med nogle enkle redskaber kan skabe ro, balance og overskud både i arbejdslivet og hjemme.

 

RobertMindfulBrain

 

 

I kan også bestille et foredrag, der retter sig imod et helt konkret emne som har jeres aktuelle bevågenhed, fx mindfulness og forandringsledelse, innovation eller lignende.

 

 

En dyb forankring i mindfulness kan hjælpe til at skabe mere sammenhængende og effektive arbejdsmiljøer. Det kan også føre til en forbedret personlig evne til at identificere og løse problemer, og til at tage konstruktive beslutninger, som gør arbejdet mere tilfredsstillende, både for os selv og for dem vi arbejder sammen med.

 

Hør fx om:

 

  • Et simpelt værktøj der giver overblik, overskud og styrker din koncentrations-evne
  • Hvordan du med Mindfulness finder indre ro og balance i din hverdag
  • Hvordan du styrker kontakten til egne tanker, følelser og adfærd
  • Hvordan 15 min. om dagen med træning kan gøre en forskel

 

Stress fylder mere end vi tror. Den er udråbt til dette århundredes mest udbredte samfundssygdom. Vi lever i en stressfyldt og turbulent tid. Tempoet accelerer og vi bliver udsat for mange skift og megen usikkerhed. Det er ikke underligt at de fleste mennesker befinder sig permanent i en slags adrenalindrevet tilstand der bedst kan karakteriseres som stress. Vi fortaber os i tanker, følelser og uafbrudte gøremål og har i vid udstrækning mistet kontakten med vores grundlæggende indre ro og nærvær. Det er blevet så almindeligt at være i denne tilstand, at det anses for at være normalt. Men det kan være anderledes.

 

Book et foredrag ved at skrive til kontakt@mindfullife.dk

 

Eller måske inden at du introducerer dine kolleger og medarbejdere, så tag på et af vore grundlæggende kurser så som The Power of Mindfulness 1 – Entering Presence eller Ind i Mindfulness – 8 Ugers MBSR.