Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/7/5/mindfullife.dk/httpd.www/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 836 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/7/5/mindfullife.dk/httpd.www/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 839 Mindful Self-Compassion – for professionelle. | Mindfullife.dk

Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


NYHED: Mindful Self-Compassion – for professionelle

Weekend workshop og retræte 2021

 

Vil du både styrke din empatiske resonans og resiliens? Altså genfinde dybden i din relationenelle genklang uden at brænde ud?

 

Mindful Self-Compassion for professionelle er en en lærings-retræte målrettet mennesker med et sundhedsfagligt virke.

 

Fagpersoner, der dels ønsker at forstå hvad Mindfulness og Mindful Self-Compassion er, igennem direkte, personlig og levendegjort forståelse, og dels ønsker at kunne arbejde mere direkte med smerte og andre vanskelige klient-problematikker igennem Mindful Compassion og Mindful Self-Compassion.

 

Andre, med interesse i mindfulness og mindfulness-baseret selvomsorg som et fundamentalt kultur- og sundhedsforandrende værktøj, vil også kunne deltage med stort fagligt og personligt udbytte.

 

Nærmere beskrivelse følger

 

Dato:  2021 (nærmere dato følger).

Sted: Maribo Kloster

Pris og ydereligere information: er på vej.

I kursusprisen indgå både Selvomsorg” og “Sårbarhed“, begge Akademisk forlag

 

Reserver din plads ved at skrive til kontakt@mindfullife.dk

Undervisere: Eve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen

Eve har bl.a. gennem sit virke på Rigshospitalets Smertecenter udviklet en transformerende metode og har mange års erfaring med afholdelse af kurser og efteruddannelse heri.

 


 

“I de 5 år jeg har levet med kroniske smerter er det første gang jeg har fundet noget virkelig værdifuldt, som kan hjælpe mig.

Jeg vil klart anbefale alle med fysiske eller psykiske smerter at følge dette kursus i Mindful Compassion & Pain management.”

Linda W.

 


 

At tage med til Budapest er noget af det bedste jeg har givet mig selv. Jeg har mødt mange professionele mennesker og jeg må bare sige at Eve er i særklasse.

Magen til skarphed, omsorg, kærlighed og viden i den fineste kombination, skal man lede længe efter, og retræten var en stor rejse hjem til mig selv. I ugerne efter jeg er kommet hjem kan jeg tydeligt mærke at alt hvad der blev sat i gang arbejder videre i mig.

5 stjerner herfra.
Marie-Louise 46 år, Hornbæk sen følger af hjernerystelse og stress