Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Mindful Self-Compassion – Instruktøruddannelse

 

Ønsker du at bevæge dig i dybden og kunne arbejde professionelt med Mindfulness og Mindful Self-Compassion?

 

 

MCPM – Mindful Self-Compassion & Pain Management – Instruktøruddannelsen er primært er målrettet sundhedsfaglige, der har kendskab til mindfulness, og ønsker at kunne arbejde mere direkte med smerte og andre vanskelige klient-problematikker igennem Mindful Compassion og Mindful Self-Compassion.

 

Andre professionelle, med interesse i mindfulness-baseret selvomsorg og smertehåndtering, og i mindfulness som et fundamentalt livsforandrende værktøj, kan også søge optagelse.

 

Læs mere om studieforløbet på MCPM uddannelsen her!

 


 

“I de 5 år jeg har levet med kroniske smerter er det første gang jeg har fundet noget virkelig værdifuldt, som kan hjælpe mig.

 

Jeg vil klart anbefale alle med fysiske eller psykiske smerter at følge dette kursus i Mindful Compassion & Pain management.”

Linda W.

 


 

At tage med til Budapest er noget af det bedste jeg har givet mig selv. Jeg havde aldrig mødt Eve, men hendes nyhedsbrev og website tiltalte mig meget og jeg blevet taget imod med et kram, smil og nærvær.

 

Jeg har mødt mange professionele mennesker og jeg må bare sige at Eve er i særklasse.

 

Magen til skarphed, omsorg, kærlighed og viden i den fineste kombination, skal man lede længe efter. Jeg følte mig meget mødt og min tur til Budapest var en stor rejse hjem til mig selv, og i ugerne efter jeg er kommet hjem kan jeg tydeligt mærke at alt hvad der blev sat i gang arbejdere videre i mig.

 

5 stjerner herfra.
Marie-Louise 46 år, Hornbæk sen følger af hjernerystelse og stress