Mindfulness med smerter


Eve Bengta Lorenzen -

om de to søjler i Mindfulness


Mindfulness som led i

smertebehandling


Information ifbm COVID-19

opdateret 18. oktober

 

Vi holder fortsat øje med situationen, og arbejder fortsat sammen med vores kur- og retræteværter om kun at gennemføre på en måde som vurderes sikker og i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger.

 

Hvad retræter og kurser i udlandet angår, følger vi udenrigsministeriets rejseanbefalinger.

 

På den side, kan du vælge hvert enkelt land, og se den aktuelle anbefaling.
Anbefalingerne er opdelt som vist på oversigten nedenfor.

 

Screenshot 2020-03-14 at 08.34.48

 

Hvis Udenrigsministeriet fraråder alle, eller ‘alle ikke-nødvendige ‘rejser til et givet land, på afrejsetidspunktet, så aflyser eller flytter vi retræten.

 

Vi har aflyst forårets MBSR kursus, samt retræterne til Mallorca, Tjekkiet og Italien i år.

 

Vi kontakter fortsat hver enkelt deltager direkte hvis det skulle begynde at se problematisk ud for et planlagt kursus eller retræte, og vi refunderer alle indbetalte beløb, hvis vi bliver nød til at aflyse.

 

Husk også, at hvis du tegner den rette rejseforsikring og/eller afbestillingsforsikring. – f.eks. hos Europæiske, så kan du blive sikret på alle måder.

 


 

Vi har nu valgt at flytte Mindful Self-Compassion & Kurophold i Budapest hen til februar 2021.

På selve kurstedet er der høj standard mht rengøring og beskyttelse så opholdet i sig selv er ikke et problem. Men Ungarn har nu lukket for indrejse, og vi vil hellere have god tid til at ændre, end at sidde med usikkerheden i flere uger endnu.

 

Hvis du havde glædet dig til snart at skulle afsted,  kan du vælge i stedet at deltage på vor Nytårsretræte. Netop Nytårsretræten på Madeira er et godt for den nærmeste tid, da øen i kraft af dens størrelse og isolerede placering rent geografisk, har været i stand til at etablere høj grad af sikkerhed.

 

Du kan også vælge at flytte til et af de andre retræter næste år, eller at få din indbetaling retur.

 


 

Hvad kurser og retræter herhjemme angår, så følger vi de anbefalinger som statsministeriet kommer med i forhold til forsamlingers størrelser, indretning af forhold med videre.

 

Læs alle rejsebestemmelser her.